CALAQISYA JB YEAR END SALE RM100 SETTLE!!


08 December 2014

CALAQISYA JB YEAR END SALE RM100 SETTLE!!


Haaaa, tu dia!! 
Gigih ku print screen dari instagram for PC pukul 1.40 am ni.
Nak habaq mai kat u all semua.
Tadi duk tidurkan Firash, belek-belek Instagram jumpa ni.
(macam tau-tau je esok nak g sana, ingat nak carik skirt. Jumpa iklan ni, gayanya, stand by lebih skit la nooo...hahaha)
Sebelah tu pulak Radiusite. Hmmm, rabak sampul duit raya yang diselit-selit dalam beg tu. hihihi..

Bila duit takde, makin membuak-buak nak shopping.
Makin membuak-buak nak makan kat situ kat sini.
Makin terbayang-bayang nak beli gadget la.
Makin gatal kaki nak g jalan situ sini.
Adakah ini penyakit duit dah habis bila balik kampung??
Hahahaha..

Ahhh, kalau dah nak. 
Ku kacang jugak sampai dapat..hihihi..

Okay lah, nak fokus dah.

Bagi yang sayangkan kesihatan, nakkan kecantikan, mahukan kegembiraan, silalah consume Shaklee.
Bulan ni promosi tau.


Vitamin C ~ beli 6 percuma 1 botol.
Beli 1?? Pun dapat harga kasih sayang kalau dengan Rina.

Vitamin E ~ beli 6 percuma 1 botol juga.
Beli 1?? Confirm harga anak beranak Rina hulurkan.

Nak extra income? 
Pun boleh jugak.
Jom jadi AHLI SHAKLEE.
I olsss sedia membantu.

UNTUK PERTANYAAN DAN PEMBELIAN:


SMS/WHATSAPP : 013.9081892 (ARINA)
Email: darwish3@gmail.com





Terima Kasih

2 comments:

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Vitamin Keluarga Sihat Menawan | Template Designed By Blog Bingkisan Hati